SATELITUL
Bun Venit!
Intrebarile sau cunostintele dumneavoastra pot conduce la buna functionare a Forumului, prin urmare va rugam sa ni le transmiteti!
Multumim.


Sat 4 All & All 4 Sat - Sit didactic necomercial
 
AcasaPortalForumInregistrareConectare

Distribuiţi
 

 Clarke-Tech & Technomate

In jos 
AutorMesaj
antenutze
Admin
antenutze

Mesaje : 751
Data de inscriere : 01/02/2016

Clarke-Tech & Technomate Empty
MesajSubiect: Clarke-Tech & Technomate   Clarke-Tech & Technomate Icon_minitimeJoi Feb 04, 2016 4:02 pm

Clarke-Tech & Technomate
Am sa descriu in acest thread o serie de receptoare "pereche" HD de foarte buna calitate Clarke-Techurile (germane) si Technomaturile (englezesti).
Pentru ce am scris pereche? pt faptul ca aproape toata seria celor germane au corespondentul lor englezesc (sau invers, deoarece aici este o adevarata polemica despre care sunt cele originale si care sunt copiile, dar asta-i un alt subiect)). Nu am sa scriu despre cele cu sistem Linux, cu toate ca s-ar merita, doar despre cele conventionale.
Am sa incep cu Clarke Tech 6600 HD SST PVR.
Un decodor cu o dimensiune destul de generoasa, datorita dotarilor pe care le are CT 6600 are un cadran de afisaj destul de mare pe care se afiseaza numele canalului pe care zapam si alte informatii privind canalul respectiv.
In mijloc are un buton luminat cu albastru (lumina pe care o putem stinge din meniul receptorului daca nu ne place) buton pentru Pornit/Oprit, incadrat de 4 butoane directionale Sus/jos - Dreapta/stanga, de o parte si de cealalta aflandu-se butoanele de Meniu si Select.
In partea dreapta a receptorului se afla amplasamentul pentru instalarea Hard diskului cu o capacitate maxima de 1To (2.5 sau 3.5' tip SATA), foarte usor de instalat accesibil cu ajutorul unui capac clipsat si o fise de conectare.
Tot pe fata se gaseste un capac care odata deschis da acces la o fise de conectare USB, 2 lectoare de card (Conax nativ dar multi CAS) si 2 amplasamente de module PCMCIA. In spatele receptorului se gasesc suficiente amplasamente de conectare pe masura acestui aparat si anume:
- 4 prize de intrare/iesire tip F pentru cele 2 tunere satelit si 2 prize IEC intrare/iesire pentru TNT terestru. In analogic are 2 prize peritel, TV si VCR o iesire RCA si yPrPb pentru HD si o iesire RCA video/audio stereo. Iesirea HDMI este completata de o iesire audio numerica optica, dar mai gasim inca o priza USB, un port Ethernet RJ45 si o priza RS 232.
Tot in spate mai gasim butonul de Pornire/Oprire generala si intrarea de aer ventilat. Telecomanda este una completa, cu suficiente butoane pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte si usor de manevrat.
Inaintea primei utilizari se instaleaza Hardul si vom avea un mesaj pe ecran in germana: "Sie möchten die HDD formatieren" usor de dedus, "trebuie sa formatati discul" se apasa pe OK si in cateva secunde totul este gata de folosire. Dupa aceasta operatiune si dupa ce am ales parametrii proprii tarii de unde il folosim (limba, fus orar, limba meniu, etc) la fel ca pentru orice receptor nou, trebuie sa alegem felul de cuplare al celor 2 tunere, cel de-al doilea tuner fiind folosit pentru a inregistra o emisiune in timp de vizionam o alta.
Pentru aceasta in Meniu la "Tuner Conection" avem 3 scheme de cuplaj: "Loopthrough" (un singur LNB alimenteaza cele 2 tunere legatura se face cu ajutorul unui pontaj de cablu in diagonala), cu o limitare de vizualizare/inregistrare cu aceiasi polaritate, "Separare" pentru un LNB Twin si "Twin" pentru mai multe LNBuri cu comutator DiSEqC (1.0 de la 1 la 4 si 1.1 de la 1 la 16). Receptorul dispune si de functiunea USALS pentru motor DiSEqC si introducand coordonatele geografice, in latitudine longitudine in Meniul "Reglaj cu motor" si validand USALS pentru fiecare din satelitii doriti, antena se pozitioneaza singura imediat pe sateliti care i-ati selectionat.
Dupa aceste reglaje putem incepe cautarea canalelor, foarte eficace si care se poate face si in "retea" pe Net. Acest receptor dispune si de o cautare oarba, manuala si o cautare cu ajutorul PIDului, permitand constituirea a 16 liste favorite si a 10.000 de canale memorizate.
Meniul aparatului este foarte bine organizat si permite stocarea fisierelor pe chei USB sau pe Hard, transferarea acestora pe calculator, citirea fisierelor JPG sau MP3, etc.
Cu ajutorul ultimelor firmware usor de gasit cu ajutorul Google este dotat cu EMU, CCCam si NewCamd si cu ajutorul meniului secret 8282 are acces la editarea keylor iar 8281 da acces la cofigurarea serverelor pentru sharing.
Functia de inregistrare este foarte usoara, stocarea se face pe hardul intern si avem un control asupra fisierelor inregistrate, "File List", cu ajutorul telecomandei. Posturile HD sunt marcate imediat de o icoana pe panoul frontal dar si de o eticheta HD cu albastru in listele de favorite. Exista posibilitatea unei trieri automate cu ajutorul primei literi a postului dorit, cu ajutorul unui buton al telecomandei de a revenii pe unul din ultimele posturi zapate. Mai are functionalitatea de Zoom si afisarea mai multor canale simultan in Mozaic (1x2, 2x2, 2x3, sau 3x3).
Din testele facute de mine pot spune cate ceva despre acest receptor pur HD si anume: POZITIV
- calitatea imaginii este exceptionala, chiar si canalele SD se vad de parca ar fi HD,- cartela Focus merge de minune, autoupdate de coduri fara probleme, zapingul este instantaneu iar calitatea imaginii este ireprosabila (la fel ca un HD la un decodor de duzina), as putea spune cea mai buna din cate receptoare am probat pentru acest pachet,
- TNTsat prin EMU, cu ultimele firmware si sharing ok in afara TNTului terestru care se prinde cu o antena de camera (evident acolo unde este transmis acest gen de programe).
- inregistrarile/redarile si programarea acestora, fara cusur,
- meniul foarte complet bine structurat si functional,
- probele facute cu Powercam si Asoncrypt (card Canal + HD/Canalsat) fara probleme de freezing si zapping instantaneu,
- tunerele foarte sensibile, gaseste foarte bine programele cu semnal mai slab, analizator de spectru deasemenea,
- pe telecomanda sunt butoane pentru orice ai dorii sa obtii de la decodor, sunet/imagine/inregistrare/redare/informatii/grupuri liste favorite/mozaic/Zoom/stop imagine, etc etc
- suport (firmware, programe editare liste, documentatie, softcam key, etc) foarte bun.
NEGATIV
- demaraj mai greoi datorita initializarii hardului (5-10 sec),
- editare canale in liste favorite cu ajutorul telecomandei,
- pret cam mare (dar nu se poate calitate si pret mic).
alte functiuni aiciCaracteristici Tehnice:
HD Satellite & HD Terrestrial Receiver with Blindscan + Ethernet + + 10,000 Channels + Front & Rear USB 2.0 PVR Ready Ports: Recording, Timeshift, Music/JPEG & Software Download 2x Conax Card Reader Slot + 2x CI Sot + HDMI & Component output....
Features
2 DVB-S/DVB-S2 Satellite Tuner & 1 DVB-T Terrestrial Tuner compliant (MPEG2 / MPEG4 / H.264)
Video resolution 576i & 576p, 720p & 1080i supported
2 Smart Card Reader & 2 Common Interfaces (2CI)
HDMI & Component Output (YPbPr) with Hardware Upscaler to Improve Picture Quality
Very Fast & Detailed Hardware Blind Search (power scan)
Ethernet Communication Port
2x USB Ports ( 1x Front + 1x Rear Ports)
10,000 TV & Radio Channels
USB 2.0 PVR Ready via USB External Device or an internal HDD
USB PVR Features: Rewind/Forward, Slow Motion Rewind/Forward, Timeshift (Pause Live TV) & Record
Scrambled/Free-To-Air (FTA) Channels & Record current channel and playback a recording at the same time
Music player & JPEG viewer via USB 2.0&HDD
Fast Software & Channel List download via USB 2.0
2 Scart Outputs with RGB Support
Fully Featured VFD text Front Panel Display
Super sensitive tuner for very weak signals
Dolby Digital Optical S/PDIF
Dolby Digital by HDMI
DiSEqC 1.0 / 1.1 / 1.2 & 1.3 (USALS) compatible
Auto Navigation system – select as many satellites as you want to search
On-screen display with true full color resolution
Enhanced 16 Favorite channel groups
Channel control by: Favorites, Lock, Skip, Move & Delete
Channel sort by: All, Alphabet, Transponder & CAS
Parental, Installation & Receiver LockMultilingual OSD Menu: English, Spanish, Portuguese, French, Dutch, German, Italian, Turkish, Arabic, Russian, Greek, Czech, Romanian, Persian
Fast & Easy-To-Use Menu System
Extended EPG and program reservation on EPG
Teletext & Subtitle by OSD and VBI
Last channel memory function
Factory default channel list
Various games
Software & channel list upgrade via RS-232C: PC to STB, STB to PC, STB-STB and USB
Zoom function on Pause & Live channel
Multi picture display
SCPC & MCPC receivable from C/Ku band satellites LNBs supported: Universal, Single, Single S & C band wideband LNBs
4:3 & 16:9 Screen Formats
90-250V AC 50/60 Hz
LNB Short Circuit protection onboard
Software & channel list upgrade via RS-232C: PC to STB, STB to PC, STB-STB and USB

Cateva mici precizari care mi-au scapat din descrierea Clarke-Techului 6600 SST PVR si anume: acest receptor este prima varianta a acestui type deoarece mai nou a iesit si a doua varianta care poarta acelasi nume cu extensia PLUS la sfarsit si care spre deosebire de primul are un singur lector de card in locul celor 2, in rest totul este identic. (atentie firmwarele sunt diferite)
O alta precizare, cred ca destul de importanta pentru unii, este meniul secret al acestui aparat. Trebuie stiut ca facand un upgrade cu ultima varianta de firmware gasita pe siturile de "specialitate", NU aveti acces direct la meniul secret (8282 sau 8182...). Pentru a avea acest meniu secret trebuie cautata varianta de firmware 102.stb (se gaseste sub forma de .rar sau .zip) si luat din acest pachet numai "MODULE 002.stb".
Dupa ce ati facut upgrade cu ultima varianta de firmware(de preferat cu ajutorul cablului via RS232, imediat, mai faceti un upgrade cu Module_002.stb (care este valabil si pt celelate tipuri de Clarke Tech 5100. 5000 etc, evident si pt varianta 2a) si apoi procedura normala cu "set factory default" si injectarea listelor de favorite (salvate initial inainte de upgrade pe un stick USB) via stick USB. Abia din acest moment dispuneti de meniul secret si il puteti baga la sharuiala (un meniu foarte corect si usor de utilizat direct din telecomanda).

Clarke-Tech & Technomate C-Tech-6600-front Clarke-Tech & Technomate Ctech66001

TECHNOMATE TM-7102 HD-T2 SUPER

Clarke-Tech & Technomate TM-7102-T2-HD

Fratele geaman al Clarke-Techului 6600 nemtesc este Technomatul 7102 HD PVR (sau daca vreti seria TM 7100) englezesc. De fapt numai cutia este diferita pt ca interiorul este identic sau daca-l intoarceti cu spatele este Copy/Paste cu CT-ul.
Pentru aceasta tote datele scrise mai sus despre CT-6600 sunt valabile si in cazul TTM 7102, deci eventual am sa adaug numai unele impresii sau concluzii despre acesta din urma, unele care mi-au scapat la primul thread.
Un lucru bun este faptul ca se pot conecta surse la iesirile din spatele aparatului prin HDMI dar si prin RGB/SCART simultan. Partea negativa ar fi lipsa posibilitatii transferarii directe prin FTP a fisierelor inregistrate, direct pe calculator(pentru moment), datorate lipsei unei intefate adecvate in meniul aparatului, deci totul se face cu ajutorul tranferarii via stickul USB (2 intrari, una in fata, cealalta in spate).
O diferenta intre cele 2 aparate este la design-ul meniului, net favorabil Technomatului (care este mai placut ochiului iar al CTului mai sobru) dar si multi CASurile Tehnomatului mai eficiente (cardul de TNT se misca bine in el, mai putin canalele HD cu "nano" unde sa dat stingerea pentru moment). O alta deosebire fundamentala care intereseaza pe multi este dupa cum aminteam procedura de implementare a meniului secret in cazul CT-ului este aceiasi, atat ca fisierul cu pricina nu se mai numeste Module_002p.stb (apropo, am uitat sa adaug "p" in thredul de mai sus) ci se numeste "ADDON_002p.stp" aflandu-se in zippul aceluiasi firmware 102.stb (de la Technomate evident).
(dupa cum observati firmwarele lor au aceiasi extensie .stb dar au o diferenta in scriptul lor in primul rand in ceea ce priveste tipul aparatului, dar am sa vorbesc despre asta in threadul viitor).
Ca impresie generala si unul si celalalt sunt 2 scule de mare calitate cu o redare a imaginii HD si sunetului, impecabila, cu un raspuns la zaping foarte bun, fara freeze sau buguri de vre-un fel sau altul care in afara defectului ca sunt cam scumpe nu prea au alte cusururi si pot satisface majoritatea posesorilor mai mult sau mai putin exigenti.

Clarke-Tech 5100 HD Combo Plus & Technomate 6900 HD Combo Plus

Clarke-Tech & Technomate Clarke10

Am sa scriu cate ceva despre fratele mai mic al receptorului descris in postarea anterioara si anume Clarke-Tech 5100 HD Combo Plus si omologul sau englezesc Technomate 6900 HD combo plus (aceiasi marfa in alt ambalaj dupa cum aminteam).
Ca si receptorul descris in postarea anterioara si acesta dispune de suficiente atuuri pentru a seduce pe cei ce doresc sa achizitioneze un decodor pur HD de calitate germana sau englezeasca (asamblate pe undeva prin Corea de Sud si ambalate diferit, pana la urma dar dupa patent occidental) si pe care l-am vazut la vanzare si pe un sit online românesc.
Majoritatea optiunilor sunt aceleasi ca si la fratele lui mai mare numai ca acesta din urma este dotat decat cu un tuner satelit (DVB-S, DVB-S2) si un tuner terestru TNT(DVB-T), un singur lector de card (Conax embeded si multi CAS), 2 sloturi CI, 2 prize USB (fata si spate), 2 prize peritel pentru semnalul analogic, 1 priza HDMI pentru semnalul numeric, 1 priza sATA pentru un hard extern, priza Ethernet RJ45 pentru a cupla aparatul la Net, iesire/intrare RCA video/audio si yPrPb.
Dimensiunea aparatului este mai redusa decat cea a precedentului, incadrandu-se in cea a unui decodor mediu, dar panoul frontal este bine structurat cu un afisaj generos in culori calde care dau indicatii asupra canalului, numele acestuia, daca este HD sau SD, si altele in functie de optiunea aleasa din telecomanda. Dedesubtul acestui cadran se gasesc 6 butoane lineare pentru Menu, Select, Volum, Canale, iar in partea stanga se gaseste butonul Pornit/Oprit luminat in culoare albastra, lumina care se poate oprii din Meniul aparatului daca este deranjanta.
La fel ca si primul decodor si acesta dispune de un Meniu generos si bine structurat, de aceiasi telecomanda ca si primul si aceleasi optiuni, mai putin hardul intern, cele 2 tunere satelit si un cititor de card in minus.
Suportul software este foarte bun, chiar daca nu are acelasi soft ca primul si la acesta se poate face un Upgrade cu ultimul soft cu EMU integrat, si cu Meniul secret 8282 pentru editarea cheilor sau 8281 pentru configurarea serverelor de sharing (Acelasi Module_002p.stb respectiv ADDON_002p.stb ca si cele de mai sus).
Demarajul aparatului este mai rapid decat primul (datorita lipsei hardului intern), scanarea programelor foarte buna, tunerul foarte sensibil, blind scan, manual, PID, USALS sau Spectrum Analyser fac parte si din meniul acestuia.
Cardul Focus (Conax) este foarte bine acceptat, zapingul fiind foarte rapid (< 1sec.), iar update la key se face fara freezing, instantaneu.
Se pot face 16 liste de favorite cu ajutorul aceluasi soft ca si cel precedent, CTechEditorStudio (3.18 actual), listele de favorite mergand de la unul la celalalt fiind in acelasi format de fisier CNDF si se pot introduce foarte simplu in STB via un stick USB sau a programului cu care se face si upgrade, ctechupP (via RS 232 si a cablului nul modem). Aceasta operatiune de upgrade de firmware se face tot atat de bine si cu ajutorul unui stick USB din Meniul aparatului: Menu - Storage - Transfer Date - si fisierul.STB (tot aici se pot salva key, configuratie sharing, soft STB, liste favorite pe stikul USB)
Parerea mea generala este: la fel ca si la primul, un aparat foarte bun, calitatea germana obliga, unde posturile HD se vad lacrima iar cele SD par a fi HD.

Date Tehnice:
2 High Definition Tuners: DVB-S/DVB-S2 Satellite & DVB-T Terrestrial compliant(MPEG2 / MPEG4 / H.264)
Video resolution 576i & 576p, 720p & 1080i supported
1 Smart Card Reader & 2 Common Interfaces (2CI)
HDMI & Component Output (YPbPr) with Hardware Upscaler to Improve Picture Quality
Very Fast & Detailed Hardware Blind Search (power scan)
Ethernet Communication Port
eSATA Port
2x USB Port ( 1x Front + 1x Rear Port)
10,000 TV & Radio Channels
USB 2.0 PVR Ready via USB External Device
USB PVR Features: Rewind/Forward, Slow Motion Rewind/Forward, Timeshift (Pause
Live TV) & Record Scrambled/Free-To-Air (FTA) Channels & Record current channel and playback a recording at the same time
Music player & JPEG viewer via USB 2.0
Fast Software & Channel List download via USB 2.0
2 Scart Outputs with RGB Support
Fully Featured VFD text Front Panel Display
Super sensitive tuner for very weak signalsDolby Digital Optical S/PDIF
Dolby Digital by HDMI
S-Video Output
DiSEqC 1.0 / 1.1 / 1.2 & 1.3 (USALS) compatible
Auto Navigation system ? select as many satellites as you want to search
On-screen display with true full color resolution
Enhanced 16 Favorite channel groups
Channel control by: Favorites, Lock, Skip, Move & Delete
Channel sort by: All, Alphabet, Transponder & CAS
Parental, Installation & Receiver Lock
Multilingual OSD Menu: English, Spanish, Portuguese, French, Dutch, German, Italian,
Turkish, Arabic, Russian, Greek, Czech, Romanian, Persian
Fast & Easy-To-Use Menu System
Extended EPG and program reservation on EPG
Teletext & Subtitle by OSD and VBI
Last channel memory function
Factory default channel list
Various games
Software & channel list upgrade via RS-232C: PC to STB, STB to PC, STB-STB and USB
Zoom function on Pause & Live channel
Multi picture display
SCPC & MCPC receivable from C/Ku band satellites LNBs supported: Universal, Single, Single S & C band wideband LNBs
4:3 & 16:9 Screen Formats
90-250V AC 50/60 Hz
LNB Short Circuit protection onboard
Software & channel list upgrade via RS-232C: PC to STB, STB to PC, STB-STB and USB
Standby under 1 Watt

Teste germania opinie generala:
Infosat = foarte bun
Satvision = bun (85%)
Sat + Kabel = bun (74.7 din 100)
si aici se stie ca nemtii sunt foarte exigenti pt ca au de unde compara.

Mica anecdota in legatura cu softurile acestor aparate (si a celor putin mai mici din seria lor respectiv Clarke-Tech 5000 respectiv Technomat HD seria 5000)
De la inceput vreau sa mentionez ca urmatoarele randuri nu se pot pune in practica decat de acei care-si asuma riscul si stiu bine ce fac, pentru a nu ramane cu un receptor care si-a dat ochii peste cap.
Softurile acestor aparate dupa cum ati remarcat poarta aceiasi extensie si anume .stb dar au unele mici diferente care se pot modifica de catre cunoscatori pentru a devenii interschimbabile. (se pare ca originalele sunt facute de aceiasi companie Hub-tech)
Problema interschimbarii softurilor sa pus in momentul in care sa gasit un destept de chinez pripasit prin Hong Kong, care a facut 2 clone a acestor aparate (seria CT5100 si CT5000) pentru care a implementat 2 softuri (din nou softurile bata-le vina) care se misca mult mai rapid decat originalele numite sugestiv Dr. HD F16 respectiv Dr. HD F15 (de la doctor, adica mare specialist si F16 adica avioanele de lupta F16, foarte rapide).
Prima diferenta dintre aceste softuri ar fi denumirea lor in firmware, primul offset 0000000010-00 unde CTul are 10, TMul are 08 iar Dr. F16 are 22.Parerea mea este ca nu trebuie sa ne luam dupa avioane, daca tot vrem un Dr. F16 mai bine-l cumparam direct cu softul lui decat sa incercam sa transformam o scula buna si scumpa ca CT si TM si sa ramanem cu ochii-n soare uitandu-ne pe Net dupa avioane, deci de asta am si numit-o "anecdota".
Totusi daca sunt si curajosi trebuie sa se inspire din threadurile forumurilor de pe la rusi care au facut asa ceva mai demult.

Clarke Tech 4100 HD Plus

Clarke-Tech & Technomate Ct-41010

Ultimul nascut al familiei Clarke Tech, Clarke Tech 4100 HD Plus (Clarke Tech 4100 HD)(singura diferenta este ca cel cu PLUS are 2 lectoare de card, Conax embeded iar celalalt 1 lector de card) este succesorul primului HD al familiei, CT-3100 HD, dar cu o tehnologie mai noua din punct de vedere hardware si firmware.
In primul rand procesorul este mult mai rapid (550MHz 850DMips), ambele poseda priza RJ45 pentru Net si OSD full HD, MKV/DivX player video, servicii Web (Youtube, Google Map, Meteo, Radio internet) un meniu modern, poate citi fisierele in NTFS si un analizor de spectrum.
De altfel Meniul aparatului il puteti descoperii in video de mai jos:Nu am sa descriu in detaliu acest aparat deoarece are aceleasi optiuni ca si celelalte precedente si nu ar fi cazul sa ma repet, singura diferenta vizibila ar fi posibilitatea citirii fisierelor NTFS fata de numai FAT32 ale precedentelor dar si o pre-programare din fabrica a receptorului pentru Astra si Hobird.
La fel ca si celelalte tunerul (SHARP) este foarte sensibil si capabil sa prida posturile cu semnal destul de redus.
Un adevarat HD acest receptor care nu isi dezamageste cumparatorii.

Date Tehnice:
System capabilities
Fully HD DVB compliant

Satellite Connector
IEC 169-24, female

LNB/Tuner input
Frequency range 950MHz ~ 2150MHz
Signal level -65dBm ~ -25dBmDC
LNB supply 13/18V, max 400mA
LNB switch control 22KHz
DiSEqC Ver 1.0/1.1/1.2/USALS Compatible

Demodulator
Front end DVB-S/S2 QPSK, 8PSK, 16APSK, 32APSK
Symbol rate DVB-S : 2~45Msps, DVB-S2 : 10~30Msps(QPSK) 10~30Msps(8PSK)36Msps(16APSK), 27Msps(32APSK)
Spectral inversion Auto conversion

System resource
Processor 32bit processor (550MHz, 850DMIPS)
DDR3 128Mbyte
FLASH 8Mbyte

Video/Audio decoder
MPEG MPEG-2, MPEG-4, H.264
Data Rate up to 15M bits/s
Resolution 1920 X 1080P/i, 1280 X 720P, 720 X 576P/i
Video format PAL
AspectRatio 4:3,16:9
Teletext DVB compliant
MPEG Audio MPEG 1 layer I/II, MPEG 2 layer II, AC3 Dolby Digital
Type Mono, Stereo, Joint Stereo
Sampling rates 32, 44.1 and 48 KHzSerial data interface 9pin D-sub male, Max 115K bps
Remote control Code NEC-IROperating condition up to 7 Meter
USB Supply DC 5V Max 500mA

Front Panel
Cardreader 2x Cardreader CONAX
CI-Slot 1x CI-Slot
Button Channel +/-, Power/Standby

Power supply
Power consumption max 25W/ standby 1W
Supply voltage AC 100V ~ 250V
Supply frequency 50Hz ~ 60Hz

Rear Panel
connectors Video 1 X RCA cinch
Audio L/R L 1 X RCA cinch/ R 1 X RCA cinch
S/PDIF Fiber Optic
HDMI Digital Video/Audio Output/Standard 1.3a
LAN RJ-45
Digital tuner input IEC 169 - 24
Loop-through tuner IEC 169 - 24
Serial Data 9pin D-sub

General Data
Size (W x H x D) 260 x 53.5 x 181 (mm)
Weight (Net) 1.8 Kg

NOTA: Meniul secret al acestor aparate

Cateva info despre meniul secret al acestor aparate:
Din telecomanda daca apasati:
- 8282 apare un submeniu cu editor de chei pt toate sistemele criptate;
- butonul "MUTE" si apoi butonul "EXIT", apare editorul de chei numai pt canalul pe care sunteti;
- 8280 apare editorul de chei BISS
- 8281 meniu sharing
- butonul "MUTE" apoi "EXIT" si apoi "TEXT", apare Nagra Boxkey;
- 0103 se reseteaza PIN (PINul de securitate pt meniu se reseteaza, daca l-ati uitat pe cel ales).

MENIUL de DIAGNOSTIC
Cu receptorul in modul Stand-By:
- Apasati in continuu pe butonul "CHANNEL" din fata al receptorului si in acelasi timp apasati butonul POWER-ON. Va aparea Meniul Diagnostic.
Dupa ce veti inchide acest meniu va aparea din nou alegerea limbii dar nu se va pierde celelalte configuratii, dar daca activati Meniul de Diagnostic atunci receptorul va pierde datele de Lat si Long deci daca folositi USALS trebuie sa le configurati din nou.

Transformarea unui Clarke-Tech 5000C plus HD in F16 thread completet de bonou2 (cu multumiri)

Clarke-Tech 5000C plus HD transformat in F16 va pot confirma ca functioneaza foarte bine DA--la scanarea manuala a unei frecvente cu symbol rate sub 1000 gaseste/memoeaza/reda posturile de radio fara discutie
din pacate numai prin acest procedeu se poate si este valabila

procedura este urmatoarea :

To move from CT to F16, charge via USB (or serial)-- firmware 180p-- then the file boot_HTM8000_7109 and then the firmware F16 you want.
in cazul in care in receptorul Clarke-Tech 5000C plus aveti firmware cu versiunea peste 200 ,atunci aveti nevoie de un firmware downgrade 180.p
Downgrade s/w for only patched s/w 2.0xp
This s/w includes old version boot loader (less than boot loader version 3.00)
So you go from version 2.0x back to version 1.80 . In this case can install older version again
in acest caz vom respecta urmatorii pasii ,si anume:
To move from CT to F16, charge via USB (or serial)--firmware downgrade 180p,-- then the file boot_HTM8000_7109 and then the firmware F16 you want.
pentru efectuarea tuturor procedurilor de incarcare a firmware m-am folosit de ajutorul unui stick usb kingston 2G

Clarke-Tech & Technomate 19205126_zps1c1dc253

Clarke-Tech & Technomate 19211741_zps56271748

Clarke-Tech & Technomate 19205058_zpsdbee1012

se mai adauga inca o receptie a unui post de radio cu un symbol rate 376 cu ajutorul Clarke-Tech 5000C plus HD transformat in F16

Clarke-Tech & Technomate 1546719-20140803-vLvjB9_zpsd13f781e
Sus In jos
 
Clarke-Tech & Technomate
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SATELITUL :: SATELIT :: RECEPTOARE HD - UHD-
Mergi direct la: