SATELITUL
Bun Venit!
Intrebarile sau cunostintele dumneavoastra pot conduce la buna functionare a Forumului, prin urmare va rugam sa ni le transmiteti!
Multumim.


Sat 4 All & All 4 Sat - Sit didactic necomercial
 
AcasaPortalForumInregistrareConectare

Distribuiţi
 

 LNB programabil Unicablu II

In jos 
AutorMesaj
antenutze
Admin
antenutze

Mesaje : 751
Data de inscriere : 01/02/2016

LNB programabil Unicablu II Empty
MesajSubiect: LNB programabil Unicablu II   LNB programabil Unicablu II Icon_minitimeMier Ian 31, 2018 1:50 pm

LNB programabil Unicablu II U10

Programator Unicablu II cu interfata Bluetooth si aplicatii iOS/Android:

LNB programabil Unicablu II Pro10

Chiar daca am mai scris despre tehnologia Unicablu cum aceasta din urma a ajuns deja la a doua generatie merta sa ii acordam putina atentie in randurile urmatoare.
Liderul mondial incepand cu anul 2005 in ceea ce priveste tehnologia Unicablu este fara indoiala INVERTO find in acelasi timp furnizorul principal de produse ODU.
Aceasta solutie de LNB, Multswitch este bazata pe circutele integrate BRCM, MXL si ENTR dCSS care pot fi programate in modul DINAMIC sau STATIC (o retea de frecvente TP transformate in frecvente IF).
Caracteristicile de functionare mod Dinamic / Static, banda de trecere, frecventa canal, nivel de putere semnal, etc sunt programabile si pot fi configurate si actualizate pe loc cu ajutorul Programatorului Inverto (imaginea de mai sus), softuri PC sau aplicatii mobile.
Aceste componente pot fi alimentate direct de STB sau via un alimentator extern.
Instalatiile unde pot fi folosite:
- Instalatii domestice individuale (programat in modul Dinamic): pana la 32 de réceptoare/tunere conectate cu ajutorul unui singur cablu coax venit de la LNB (1 LNB dCSS configurat in mod Dinamic pt 32 de réceptoare eventual cu splitere Unicablu pe etaje).(daca lungimea cablului de sau numarul spliterelor este prea mare trebuie adaugat un amplificator de semnal).
(Réceptoarele trebuiesc sa fie conforme normelor EN50494 / EN50607)
Exemplu: Un total de 120 TP-uri sunt transmise de un satelit oarecare si toate aceste TPuri pot fi réceptionate de fiecare din cele 32 de receptoare/tunere dn casa.

LNB programabil Unicablu II U110

- Instalatie MDU pana la 32 de TP-uri:
Un singur cablu de coborare de la LNB-ul dCSS configurat in modul STATIC si distribuirea celor 32 de TP-uri la un numar foarte mare de réceptoare, evident cu splitere pe etaje si daca situatia o impune datorita pierderilor suferite pe lungimea mare a cablurilor, un amplificator.
Exemplu: Un operator DTH foloseste pentru programele sale 32 TP-uri care pot fi receptionate de un numar oarecare de STBuri (Legacy sau Unicablu) conectate la un singur cablu coaxial si care au acces la programele celor 32 de TPuri.

LNB programabil Unicablu II U210

- Instalatie cu 2 sateliti (2 antene sau o antena multisatelit) fiecare cu cate un LNB Unicablu II. Iesirile LNB-urilor fiind conectate la un Combiner Unicablu(C) iar de la iesirea acestuia cu un cablu in casa spre cele 32 de receptoare/tunere (via splitere (S) sau direct). (aceiasi remarca ca mai sus pentru lungimi mari de cablu).

LNB programabil Unicablu II U310
Sunt mai multe variantele in care pot fi introduse aceste LNB-uri, comutatoare, multi-comutatoare Unicablu unele pot functina chiar cu LNB-uri Quattro sau Wideband, pentru instalatii colective, hoteluri, spitale, etc.
Sus In jos
antenutze
Admin
antenutze

Mesaje : 751
Data de inscriere : 01/02/2016

LNB programabil Unicablu II Empty
MesajSubiect: Re: LNB programabil Unicablu II   LNB programabil Unicablu II Icon_minitimeJoi Feb 01, 2018 5:16 pm

Triax SAT>IP LNB

LNB programabil Unicablu II Tr10

Daca tot suntem la capitolul LNBuri cu tehnologie noua sa amintm deasemeni de Triax SAT>IP LNB.
Acest LNB are incorporat echivalentul a 8 tunere/demodulatoare FBC capabile sa transporte fluxul MPEG in IP.
Totodata LNB-ul are si 2 iesiri SAT-IF, polaritatile H/V, pentru cablu coax unde se pot conecta 2 receptoare normale din casa.
La iesirea SAT-IP se conecteaza un cablu UTP Cat.6 cu mufe RJ45 ca pentru orice retea network LAN, pana la Modemul (wifi sau LAN) din casa de unde se redistribuie semnalul IP pana la 8 aparate diferite din casa.
Procesorul LNBului este capabil sa gereze o banda purtatoare IF de 2050MHz, echivalentul totalitatii benzii purtatoare a satelitului 10.7-12.75 GHz cu toate polaritatile acesteia pe un singur cablu UTP (RJ45)
Instalatia satelit cu ajutorul acestui LNB este simpla la fel ca orice instalatie satelit normala, antena se regleaza in acelasi fel ca o antena fixa (evident trebuie o reductie la suportul LNBului de la 23mm la 40mm) si astfel putem obtine o instalatie moderna.

Date Tehnice:

• 8 tuners H / V DVB-S / S2 Full Band
• Numar ilimitat de transpondeurs de pe un satelit
• Suporta 8 clienti SAT> IP (un tuner)
• SAT> IP via iesirea RJ45 Gigabit Ethernet
• Pana la 900 Mbps de banda purtatoare, flux de transport
• 2 iesiri SAT-IF full band H si V
• Alimentare via 802.3@rev 2012 PoE tip 1, clasa 2
• Niciun DiSEqC, 22kHz sau FSK dar nici nu se poate cofigura pe Diseqc
• Pentru programele FTA sau CAS
• Consum <7.5W

INSTALATIE:

LNB programabil Unicablu II 11110
Sus In jos
 
LNB programabil Unicablu II
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SATELITUL :: SATELIT :: SAT 4 ALL-
Mergi direct la: